Trampoline springen en wandklimmen

Zin om lek­ker tram­po­li­ne te sprin­gen of te komen wand­klim­men? Kom dan tij­dens de Moti­va­ti­on to Move-week naar Play-IN in Utrecht. Deze tof­fe speel­hal stelt de ruim­te ter beschik­king voor de Men­te­li­ty Foun­da­ti­on. Dus kom samen met je vrien­den, broer­tjes of zus­jes lek­ker spe­len op dins­dag 7 juni van 17:00 tot 19:00 uur! 

Tram­po­li­ne springen

Je kunt het zo gek niet beden­ken of je kunt er bij Jump-in op sprin­gen. Gescha­kel­de tram­po­li­ne­vel­den, dod­ge­ball, high­per­for­man­ce tram­po­li­nes, wall­tram­po­li­nes, slac­kli­ne en even­wichts­bal­ken, air bag, foam­pits, jump­to­wer en een tum­bling­la­ne. Ze heb­ben het alle­maal! Niet voor niets is Jump-in één van de groot­ste tram­po­li­ne­par­ken van Euro­pa. Kom jij lek­ker springen?

Wand­klim­men 

Beklim de Stair­way to Hea­ven, race tegen je vrien­den op de Speed­climb, over­mees­ter samen de Astro­ball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een ech­te sprong in het die­pe en glij van de Ver­ti­cal Drop Sli­de die je zo span­nend kunt maken als je wilt. Beleef het alle­maal tij­dens deze dag!

Tic­kets 

Deel­na­me aan het eve­ne­ment is gra­tis. Wil jij mee komen sprin­gen en klim­men? Reser­veer dan in de tic­ket­shop jouw plek!